Bijna zomer!

De maand mei was een heerlijke, gezellige en warme maand! Wat hebben we genoten van het mooie weer en wat fijn dat de terrassen weer volstromen. We hebben enorm veel zin in een mooie en warme zomer met veel gezelligheid.

Er is van alles te doen in de stad. Zowel op het Eemplein als op de Groenmarkt worden er tal van leuke evenementen georganiseerd. Wist je dat je op onze site kan kijken voor een overzicht? Zo was er vorige week een Antiek- en Curiosa markt op het Eemplein en kan je deze week genieten van Jazz in de binnenstad. Wij blijven extra lang open om mee te genieten van al het leuks en om jullie te voorzien van heerlijke drankjes en ons homemade lekkers.

[easy-image-collage id=3345]

We hebben een nieuwe menukaart, die volgende week ingaat! Nog heel even geduld dus. Veel van jullie favorieten zijn erop blijven staan, maar we hebben ook nieuwe dingen eraan toegevoegd. Wat dacht je van pancakes met fruit en dadelstroop. Of een heerlijke yoghurtbowl met rood fruit, chiazaad, pitten en cacaonibs. Ook zijn onze scrambled eggs weer terug omdat er zoveel vraag naar was. Naast onze nieuwe menukaart hebben we ook een nieuwe wijnkaart. We hebben een heerlijk wijnhuis gevonden uit de Cahors in Frankrijk. Kom je een keer een High Wine bij ons doen? Dan kan je de verschillende wijnen proeven met wat lekkere hapjes.

Nu de zomer voor de deur staat, kunnen we wel wat extra hulp gebruiken. Vind je Queens ook zo’n leuk tentje en denk je dat je goed bij ons past? Vul dan je gegevens in op onze site en wie weet maak jij straks heerlijke High Tea’s voor onze gasten.

X