Kerstspecials

Kerstspecials

De donkere dagen voor kerst zijn weer aangebroken. Heerlijk thuis op de bank, dekentje erbij, warme chocomelk en een mooie film. Maar in de stad is het ook erg gezellig. Alles is mooi verlicht en veel etalages zijn al in kerstsfeer. Bij Queens zijn we druk met de voorbereidingen. Eerst natuurlijk genieten van Sinterklaas met heerlijke Rocky Road letters, gevuld speculaas en pepernotenbrownies. Bij de vestigingen ligt een bestellijst zodat je al ons lekkers voor het heerlijk avondje kan reserveren.

Speciaal voor de dagen rondom kerst hebben we leuke acties. Zo kan je heerlijk brunchen en genieten van een High Tea die we net even wat anders maken dan je van ons bent gewend. Wil je hiervoor reserveren? Dat kan heel makkelijk via de site. Kijk bij To Taste, kies de vestiging van je keuze en zie uit wat voor heerlijkheden je allemaal kunt kiezen.

Wij zijn voor onze beide vestigingen nog op zoek naar weekend medewerkers. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Je komt terecht in een gezellig team, je werkt met de heerlijkste producten en je ontmoet heel veel leuke mensen. Mail je cv en korte motivatie naar info@queens-amersfoort.nl.

Alvast een heerlijke decembermaand gewenst.

 

Brunch kerst
Kerst HT (1)
Versterking
2017-11-29T12:17:11+00:00 november 22nd, 2017|Geen onderdeel van een categorie|
X