Algemene voorwaarden2019-01-25T12:59:51+02:00

Algemene voorwaarden

Betaling:

Wij maken uw reservering definitief als uw betaling bij ons binnen is. U ontvangt hiervan een bevestiging. Wij vragen u binnen drie dagen te betalen nadat er wederzijds akkoord is.

Bestelling:

Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Queens Royal Bakery behoudt zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen

Wijzigingen reservering:

U kunt tot vier dagen van te voren uw reservering wijzigen met betrekking tot het aantal personen.

Klachten:

Wij besteden veel aandacht aan onze service en aan de versheid en uitstraling van onze producten. Mocht u toch ontevreden zijn, dan willen wij dit graag weten.
Eventuele klachten zullen wij zo spoedig mogelijk onderling en in goed overleg oplossen.

Annulering door Queens:

Queens is gerechtigd om wegens overmacht de overeenkomst te annuleren. Als overmacht zal gelden iedere voorziene of onvoorziene, voorzienbare of onvoorzienbare omstandigheden die het uitvoeren van de overeenkomst door Queens zodanig bemoeilijkt dat het uitvoeren redelijkerwijs onmogelijk dan wel bezwaarlijk wordt.
Zo mogelijk biedt Queens u onder dezelfde voorwaarden een vervangende mogelijkheid aan op een ander tijdstip en/of periode. In dat geval heeft u natuurlijk het recht het door Queens geboden alternatief niet te accepteren.

Prijzen:

Alle prijzen op de website zijn in Euro’s en inclusief BTW.
 Wijzigingen van factoren die de kostprijs kunnen beïnvloeden, zoals bijvoorbeeld de inkoopsprijs (van bijvoorbeeld producten of grondstoffen), overheidsmaatregelen, transportkosten, etc., mogen door Queens aan de klant worden doorberekend.
 Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Zichttermijn/herroepingsrecht:

De Wet verkopen op afstand, is niet van toepassing omdat Queens producten levert die snel kunnen bederven of verouderen. Onze producten kunnen door hun aard niet worden teruggezonden.

Overige:

Afhankelijk van het seizoen of beperkte verkrijgbaarheid van de producten is het mogelijk dat de samenstelling van de service en/of producten afwijkt.

Aan de foto’s op de website kunnen geen rechten worden ontleend. Bijna al onze gerechten worden door ons vers en met zorg bereid. Daardoor kunnen producten er nooit precies hetzelfde uitzien als op de foto’s. U kunt geen aanspraak maken op vergoeding als het product er iets anders uitziet of anders smaakt dan u verwacht.

Algemene voorwaarden

Annuleren

De gast kan gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst. De gast betaalt de totaalprijs als hij/zij annuleert binnen 2 dagen voor aankomst.

No-show

In geval van no-show zal de gast in alle gevallen verplicht zijn de reserveringswaarde te betalen.

Aansprakelijkheid

Queens is niet aansprakelijk voor letsel van gasten. Tevens is Queens niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van goederen, die in Queens City Hotel zijn meegebracht door een gast.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.